
Aphasia
Ștergerea contului / Account deletion
Pe această pagină vă puteți șterge definitiv contul Aphasia. Ștergerea este reală, nu o dezactivare. Același lucru îl puteți face și din aplicație: Setări → Cont → Șterge contul.
On this page you can permanently delete your Aphasia account. You can also do it in the app: Settings → Account → Delete account.
Ce se șterge / What is deleted
- Pacient: contul, datele de utilizare (pictograme, categorii, ore) și acordurile date. În jurnalul de acces al medicului, intrările despre dumneavoastră sunt anonimizate.
- Medic / specialist: contul, toți pacienții creați și datele lor, jurnalul de acces.
- Abonament personal: contul personal.
Se păstrează doar un hash (amprentă ireversibilă) al emailului medicului, ca perioada de testare gratuită să nu poată fi folosită din nou. Ștergerea contului nu anulează abonamentul Google Play: anulați-l din Google Play → Abonamente.
Nu aveți parolă? / No password?
Dacă v-ați conectat doar prin cod QR, cereți medicului o parolă nouă sau ștergerea contului din panoul său. Pentru abonamentul personal, ștergeți contul din aplicație. Ne puteți scrie și direct, menționând ID-ul de pacient:
Cererile primite pe email sunt rezolvate în cel mult 30 de zile.